محل تبلیغات شما

البته به خاطر داشته باشید که با انجام این کار ، حساب کاربری به مدت دو هفته غیر فعال خواهد بود و امکان بازیابی آن برای کاربر امکان پذیر است. اگر بعد از این دو هفته وارد سیستم نشوید ، حساب شما برای همیشه حذف می شود.

https://safir-ac.ir/پاک-کردن-اکانت-فیس-بوک/

قبل از حذف دائمی حساب فیس بوک خود ، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

  1. با این کار کاربر می تواند به جای حذف دائمی حساب Facebook ، موقتاً آن را غیرفعال کند.
  2. برای این کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شده و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید. برای فعال سازی مجدد اکانت تنها کافی است یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.
  3. شما می‌توانید از داده‌های خود مانند تصاویرتان در فیسبوک پشتیبانی گرفته و پس از آن حساب کاربری خود را حذف کنید. برای این کار می‌توان از بخش تنظیمات اکانت کاربری و انتخاب گزینه Start My Archive اقدام کرد
  4. اگر مراحل حذف حساب خود را طی کرده باشید ، در صورت پشیمانی از ورود به سیستم ، تا دو هفته به شما فرصت داده می شود تا حذف دائمی حساب خود را لغو کنید.
  5. اگر پس از ۱۴ روز پشیمانی حساب فیس بوک خود را برای همیشه حذف کنید ، هیچ راهی برای بازیابی حساب شما وجود ندارد.
  6. با حذف حساب ، برخی از فعالیت ها مانند پیام های ارسالی برای کاربران دیگر باقی می ماند.

بهترین هدیه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی